Bine ati venit!

Acum citiva ani ( prin 2002 ) am inceput sa facem sonorizari. Impreuna cu colegii lucram in radio si muzica ne era prietena. In timp am invatat o noua „meserie”, aceea de DJ de evenimente. La scurt timp ne-am dat seama ca prietenii din presa scrisa (foto) si din televiziuni (video) se bucurau de weekend-uri impreuna cu familiile lor, asa ca ne-am decis sa ne razbunam: i-am pus si pe ei la treaba. Si pentru ca totul sa se poata numi Mix Events, am cooptat si fetele (decoratiuni). Asta ar fi povestea de inceput. Numele s-au mai schimbat, dar au ramas doua lucruri importante: prietenia si pasiunea. Asa incit avem o echipa in care au avut incredere multi clienti. Si nu au regretat ( ba inca ne-au si recomandat ). Ne bucuram ca ne-au ales si le multumim. Avantajele noastre? Pretul si calitatea umana si a serviciilor pe care va invitam sa le descoperiti!!

Mix Events. Noi facem Eevenimentele SPECIALE! In Brasov si oriunde in tara. Si nu numai!
 • NU pierdeti ofertele!

  Oferta speciala la foto si video!

  Oferta speciala prelungita la serviciile foto si video pina pe 1 martie ora 10.00. Dati click pe butonul de mai jos si in cererea de oferta scrieti: DISCOUNT!

  Transport gratuit si o lumina bonus!

  Bonusul nostru este valabil pentru contractele pe care le semnam pina in luna martie si pentru o distanta fata de locul evenimentului de mai putin de 30 Km. Si daca pe linga sonorizare mai alegeti si alte servicii, vedem la ce discount va incadrati. Suna bine?

  Cereti oferta!
 • Invitatii

  Mai scumpe, mai ieftine... dar frumoase

  Acum gasiti citeva invitatii pe pagina, dar colectia se mareste. Daca va intereseaza pretul lor, treceti va rog in cererea de pret, codul lor.

  Detalii
 • Love story

  Laura si Adi

  Anul trecut, cind lumea astepta linistita sa vina primavara, ei s-au hotarat sa raspunda DA la intrebarea ofiterului starii civile. Si au demonstrat tuturor celor care s-au indoit, ca o nunta reusita se poate organiza in mai putind de o luna.

  Detalii
 • Team Plus

  Teamplus este un brand al Simmil srl. Brasov si este activa pe piata dezvoltarii resurselor umane prin programe de training, evaluare de personal, coaching dar si organizare programe de teambuilding si teamevent atat indoor cat si outdoor.

  Detalii

Filmari, clipuri, nunta, botez. Noi si vechi!

Mirela & Paul 20.10.2013
© Mix Events 2013

Amintiri placute dintr-o toamna in care citiva romani si citiva olandezi s-au intilnit sa admire meleagurile noastre dar si sa-i sarbatoareasca in stil romanesc pe Mirela si pe Paul care au ales un loc frumos pentru cel mai important eveniment din viata lor.
 • Alte clipuri puteti vedea in pagina DEMO
 • Unde am mai fotografiat in ultima vreme?