More Website Templates @ TemplateMonster.com. November19, 2012!

Servicii: foto - nunta, botez, party

 • Zambiti, va rog!

  De fapt asa trebuie sa fie intreaga zi a nuntii: cu zambetul pe buze! E greu? Noi credem ca nu. Este o zi lunga dar aveti si multe ajutoare: nasi, parinti, prieteni. Plus colectivul restaurantului dar si echipa foto-video, care sa va ajute cu mici indicatii cand este necesar. Dar ce cuprinde ziua din punct de vedere al aparatului de fotografiat? Totul incepe cu machiatul si gatitul miresei. Cu imbracatul mirelui. Momente care credem ca sunt destul de importante pentru a avea un album complet. Si ajungem la primarie. Ziua in care spuneti DA acolo, nu trebuie sa coincida cu cea a nuntii; pentru aceasta nu va va costa nimic in plus ( evident daca nu v-ati hotarat sa faceti acest lucru in Las Vegas! ). Mai departe biserica. Poate fi socotit momentul de liniste inainte de „furtuna” de la restaurant. Dar sa nu uitam de sesiunea foto. Da, este necesara. Daca nu doriti sa va mai echipati o data in „uniforma” de nunta atunci ar fi bine sa rezervati in programul zilei aproximativ 1 ora pentru aceste poze: ca sa nu stati cu ochii pe ceas. Aici sfaturile fotografului sunt importante pentru ca ipostazele in care veti poza fac parte din planul amplu de realizare a albumului ( albumelor ) de nunta. Daca doriti sa plecati de la sala pentru aceasta sesiune, trebuie sa va ganditi ca lasati acolo niste invitati care pentru Dvs. au venit. Si uite ca am ajuns la restaurant. Aici se pare ca un rol important il are conditia fizica. Dar si calitatile Dvs. de dansatori. Sa nu credeti ca invitatii au notele sub masa. Poate doar daca printre ei este si Mihai Petre! Dansul mirilor, furtul miresei si poate al mirelui, pedepse de o parte si de alta, reggae, latino, hore, sarbe, poate unele momente speciale, tortul si cam gata. Rezultatul se vede peste aproximativ 2 luni din momentul in care ati ales pozele pentru album. Pentru ca ne place sa lucram „cu materialul clientului”. Vedeti colajele, modificam daca este cazul si apoi facem albumul. Cu coperta foto, piele naturala sau ecologica, cu...

  Click pentru oferta
 • Megapixeli, tehnica si inspiratie!

  Eiii... la botez avem altceva. Ziua poate incepe cu pregatirile de acasa sau poate incepe la biserica. Pe langa cele din titlu la biserica trebuie si multa atentie pentru ca sunt multe momente care se succed intr-un interval scurt. Plus copiii care vor sa vada tot. Si daca sunt si mai multe botezuri simultan ( fiecare cu echipa proprie foto-video ), intelegeti ce vrem sa spunem. Mai raman de facut pozele cu toata lumea sau pe grupuri si este cam gata. Cum biserica este momentul important al zilei, ea nu trebuie sa lipseasca din album. Putem fotografia doar la biserica. Da, se poate. Daca doriti si poze de la restaurant, noi va recomndam o varianta care sa inceapa cu doua ore inaintea tortului ( sau oricare alte 2 ore pe care le doriti ). Asta se poate insa doar daca restaurantul este la o distanta relativ mica de Brasov. Si mai avem si varianta in care fotografiem pe toata durata petrecerii de la restaurant. Cit si cum doriti sa pastrati in amintire ramane sa decideti Dvs. E adevarat ca acum oricine stie "sa pozeze": setezi pe automat si apoi vezi ce a fotografiat aparatul, care poate fi diferit de ce v-ati fi dorit Dvs. Asta poate face chiar si un prieten pentru ca aparatele foto decente sunt acum relativ usor accesibile. Dar pe langa experienta ne vedem nevoiti sa revenim la tilu: megapixeli, tehnica si inspiratie!. Iar la final tocmai pentru ca prietenul Dvs. si-a sacrificat ziua, in amintirile din acea zi va lipsi exact el. Sa nu uitam insa si de o mica sesiune foto, in care micutul sau micuta sunt imortalizati zambind sau atenti la tot ce este in jurul lor. Daca nu, copiii ies bine in poze chiar si cind plang sau dorm. Mai doriti detalii?

  Click pentru oferta
 • Serviciul foto la alte evenimente

  Putem fotografia la aproape orice evenimente. Trebuie sa ne spuneti unde, cit timp aveti nevoie de noi, de citi fotografi si mai ales despre ce este vorba. Pana la urma depinde de ce, unde, cum si cit doriti.

 • Bogdan Balas -fotografii- click pentru site
 • Aparate foto

  Nikon D800
  Nikon D7000
  Nikon D300

  Blituri
  Nikon SB910
  Nikon SB900
  Nikon SB700

  Obiective
  Nikkor 24-70mm f/2.8
  Nikor AF-S DX 35mm f/1.8G
  Nikkor 70-200mm f/2.8
  Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6
  Sigma 17-70mm f/2.8-4 DC HSM Macro OS

  Click pentru oferta