More Website Templates @ TemplateMonster.com. November19, 2012!

Servicii: video - nunta, botez, party

 • Atentie, se filmeaza!

  Da. Se filmeaza, dar cum? Evident, cu atentie si punctand tot ce merita revazut, dar: High Definition (HD) sau Standard Definition (SD)? Standard inseamna DVD; HD inseamna Blu-Ray. Ce ne facem intre atitia termeni? Alegem intre prezent si viitor. Si pentru ca riscam sa ajungem la probleme filozofice sa revenim la titlu: „Atentie, se filmeaza!” Da, se filmeaza dar asta nu inseamna sa fiti stresati, pentru ca se filmeaza poate cel mai frumoas eveniment din viata dumneavoastra. Nunta, botez, petrecere. Si ne dorim ca peste ani sa priviti cu placere filmul. Folosim aparatura de calitate, putem filma cu o camera, doua sau trei. Putem proiecta in timp real ceea ce se filmeaza pentru a se vedea mai bine de oriunde din sala. Sony Fx 1000, Sony NEX-FS700R, Sony... Da. Ne place Sony. Dar ne plac si aparatele foto Nikon pentru filmari speciale si steady-cam-urile. Si speram sa ne dati dreptate. Dar sa revenim la filmare, sunt cam 3 ore si 1/2. Aici trebuie sa alegeti ce facem cu ele si va propunem variante. O prelucrare simpla a materialului filmat ( brut prelucrat) , cu tranzitii, muzica de fundal unde este nevoie, un clip in care apareti in momentele importante, totul impartit in capitole ca sa puteti ajunge usor la momentele importante ale nuntii, botezului, petrecerii. Evident totul este personalizat si in doua exemplare. O alta varianta este sa alegeti un film rezumat care printr-o compactare scenica (doar de noi stiuta :) ) ajunge la aprox. 2 ore, suficient cit sa dati gata pungile de popcorn si berea rece pregatite pentru prietenii invitati la: „daca doriti sa revedeti”. Si culmea, le primiti tot in doua exemplare personalizate, tot cu capitole si tot cu clip! Si ar mai fi reportajul de nunta, care desi nu depaseste 1 ora, ei..aici... este mai complicat totul. Mai doriti detalii?

  Click pentru oferta
 • Cum filmam la botez?

  Eiii... la botez avem altceva. Da. Filmam tot HD sau SD, ca in varianta de nunta. Dar, desi filmarea este de mai scurta durata, este mult mai intensa, pentru ca la biserica sunt multe momente care se succed intr-un interval scurt. Plus copiii care vor sa vada tot. Si daca sunt si mai multe botezuri simultan ( fiecare cu echipa proprie foto-video ), intelegeti ce vrem sa spunem. Dar o data ce totul se incheie la biserica, la restaurant lucrurile revin la normal. Cum biserica este momentul important al zilei, ne-am gindit ca si oferta noastra sa aiba mai multe variante. Putem filma doar la biserica. Da, se poate. Daca doriti si imagini de la restaurant, noi va recomndam o varianta care sa inceapa cu doua ore inaintea tortului ( sau oricare alte 2 ore pe care le doriti ). Asta se poate insa doar daca restaurantul este la o distanta relativ mica de Brasov. Si mai avem si varianta in care filmam pe toata durata petrecerii de la restaurant. Cit si cum doriti sa pastrati in amintire de DVD sau Blu-ray ramane sa decideti Dvs. E adevarat ca acum oricine stie "sa filmeze" daca i se da o camera video in mana. Apasa pe REC si cam gata; chiar si un prieten poate face asta. Si nu spunem ca nu este posibil. Dar de data aceasta conteaza experienta, tehnica si aparatura. Iar la restaurant poate ca si prietenul Dvs. vrea sa se distreze. Cind el o face cine mai filmeaza? Si chiar nu vreti sa aveti amintiri cu el? Mai doriti detalii?

  Click pentru oferta
 • Filmari alte evenimente

  Putem filma la orice alt eveniment. Daca este necesar folosim trepiedul, nu ne speriem nici de steadycam si putem aduce si macara pentru ca imaginile sa fie mai spectaculoase. Depinde ce, unde, cum si cit doriti.

  Click pentru oferta
 • Camere video

  Sony HDR-FX1000
  Sony NEX-FS700R

  Softuri

  Corel VideoStudio ProX6
  Adobe Premier
  Nero 2014 Platinum
  Corel DVD MovieFactory 7

  Trepiede, steady cam-uri, macarale